070 - 603 82 33 / SMS 070-3327872 info@mariaoptik.se

Synvårdskliniken i Klara i Karlstad

Inga synfel är för komplicerade

MariaOptik erbjuder synundersökningar för glasögon och kontaktlinser, samt en utvidgad undersökning för läs- och skrivsvårigheter. Inga synfel är för komplicerade.

Glasögonen och kontaktlinserna köper du hos MariaOptik eller någon annanstans.

Maria har även utbildning för assistenter inom optikbranschen och personal inom ögonvården, samt ger handledning för personer som vill komma vidare i sitt privata eller yrkesverksamma liv.

Att se bra är för många en självklarhet! Är det så för dig? Om inte, kan det vara dags för en synundersökning!

Elisabeth Frykblom &

Maria Adolfson Gustafsson

Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet

Malmtorgsgatan 18, Karlstad 070-6038233

INFORMATION OM CORONA

Hos oss är en person i taget bokad. Vi har gott om tid mellan våra patienter och kunder, detta för att alla ska få sin tid.

Med anledning av coronaviruset ändrar vi våra rutiner för att minimera risken för smittspridning. Vi följer de rekommendationer som myndigheterna och vårt yrkesförbund ger. Desinficering sker med ytrengörande sprit och handsprit på alla instrument och ytor som du eller vi är i kontakt med, precis som alltid. Bland våra varor som t.ex. glasögonbågar mm sker detta i långt större utsträckning än vanligt. Vi tar inte i hand och vi undviker beröring även vid ögonkontroller, allt för din och vår säkerhet. Du kan komma att bli uppringd innan din bokade tid för rådgivning inför besöket. Om du har varor att hämta här, kan vi kostnadsfritt posta dem hem till dig.

Om du har influensaliknande symptom som hosta, feber eller känner dig förkyld, stanna hemma och återkom längre fram. Detsamma gäller om du vistats i riskområden för coronaviruset.

Vårnytt!

Nu går vi mot våren och ljuset igen

Välkommen in och se våra nyheter från WOOW, EoE och Morel

Nu packar vi väskan för att komma hem till dig och göra synundersökning!

Välkommen att boka på telefon 070-603 82 33